Palya,nekem is ennyit fogyasztott-bár inkább 3,5 litert. Ha így jó húz,gyorsul,indul,nem csühög,én így hagynám.Motor és motor közti különbség is lehet.Nálam így csak a 120 fúvókánál alapsúbernél volt ez a tökéletesnek mondott állapot.A gyertya színe ekkor volt őz színű.
Ha a cápa már a tenyeredből eszik,légy biztos benne a lábadból is fog!
Bakker, Palya, nem is dicsekedtél! Hát innen kell megtudnom, hogy sikerült a műtét és a beteg is megmaradt?
Amúgy a tippem 3-3.5 liter között volt, úgy látom ez stimmel!
Egyébként egyetértek Csigával, én sem bántanám.
Üdv:
Pytzoure
[i]Csak óvatosan! Egy motornak 2 kerékkel kevesebb van a minimum ajánlottnál![i]
Az elektromos csatlakozó "dobozban" (baloldali csepp ) van egy fekete két vezetékes kütyü, nekem az csinálta, hogy nem volt helyzetjelző csak világítás, tehát fordítva mint neked. Ennél okosabb ötletem nincs sajnos
Ebben nekem valami sántít. Ha a helyzetjelző működik, akkor hátul is kéne legyen világítás, mert ugye az is helyzetjelző. Biztos, hogy van biztije, de elvileg külön kéne legyen a tompítottnak és a refinek. Lövésem sincs, hogy az LC-n hol találod, az egyik tippem nekem is az, amit SirPalya mondott, a másik tippem, hogy valahol az ülés alatt az akksi környékén. Esetleg a lámpatökben nézd meg, hogy nincs-e valami geb*sz, testhiba, nem belevaló izzó miatt szétégett csatlakozó, kapcsolóhiba, stb.
Üdv:
Pytzoure
[i]Csak óvatosan! Egy motornak 2 kerékkel kevesebb van a minimum ajánlottnál![i]
köszi ....tényleg a ball cseppben volt a hiba.. egy 4 csatlakozós kütyü amit megmozgattam és volt világítás.. én ezt kiiktattam,, és helyére "csokit raktam "" És így tökéletes a csatlakozás.... kösz mindent..
sziasztok,,,Az életet, nem a lélegzetvételek száma határozza meg,hanem azok a pillanatok amitől eláll a lélegzeted,,,,,,,,,
Üdv Mindenkinek!
Nemrég sikerült vásárolni egy landcruisert aminek nagyon örülök.
Kb 300km sikerült eddig beletenni és eddig meg vagyok vele elégedve.
Azzal a kérdéssel forulnék hozzátok, hogy vásárolt e már valaki erre a típusra háttámlát és ha igen akkor honnan és milyet?
Mögöttem ülve sokkal komfortosabb lenne hosszabb utakon a páromnak hátámlával.
Ha tudnátok tanácsot adni azt előre is megköszönöm.
Üdv Mindenkinek.
Gyere el a Győrujbaráti Találkozóra és odaadom az enyémet ...de ez csak háttámla tartót csinálnod kell hozzá... mailba lefényképezem ha érdekel... hello. kicsi..
sziasztok,,,Az életet, nem a lélegzetvételek száma határozza meg,hanem azok a pillanatok amitől eláll a lélegzeted,,,,,,,,,
sziasztok kuplung kiemelő kart (a bovden végén a függőleges valami),,,,,
hol és mennyiért lehet kapni????még nem tört el de olyan lötyögős a kuplung karom,,,, ha után állítok a bovdennél akkor meg csúszik ....köszi előre is ,,,,Szentendre megszünt,,alkatrészellátás hol van ?????
kymco2 2022.06.26 14:40 Mi Is Rendben Hazaértünk! Lajos Mi Is Köszönjük ezt a Hétvégét Neked! Nagyon Jól Éreztük Magunkat A Részt Vevőkkel! Köszönet nekik Is!
Obysteff 2022.06.26 13:52 Sziasztok
Szerencsésen hazaértünk.
Lajos köszönnet mindenért.
Jól éreztük magunkat.