Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt, pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel. BOLDOG SZÜLINAPOT Nagytalpú!
Boldog, boldog, születésnapot Petya és Nagytalpú.
De tudjátok mit??? Ne is a nap, inkább ti legyetek nagyon boldogok ezen a napon és a következőkben is.
"A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el."
Szent Ágoston
Elküldve: 2012.01.22 16:24
Sziasztok kedveseim!
Most látom milyen drágák vagytok és köszönöm, hogy ilyen előre kívántok Happy Birthday-t, de az idei július 1-jéhez képest még picit korán van, de a szándék és a gondolat mindenképpen értékelendő, majd játszátok le nekem júliusban is cupp ..)).
(Január 7-e az Attila névnap, illetve szerényen jelezném, hogy az én Attilám szülinapja október 16., valahogy beírom az én adataimhoz) Csatlakozva a szülinapi kívánságokhoz én is szeretnék minden ünnepeltnek nagyon sok örömöt, boldogságot, élményekben gazdag motorozást az egész évre és az életben.
Most nem faragok rímeket,csak még kívánok sok boldog éveket !!
Kívánságom érjen útól,remélem el nem fútól,mert akkor nem ér útól !!
Boldog születésnapot kívánok neked Dobsi !!!
Itt egy "elfeledett" topik a születésnapi köszöntőkhöz. Inkább ide írjátok a jókívánságokat, mint a jóval korlátozottabb üzenőfalra. Ez a topik erre való, az üzenőfal nem...
Ja, és boldog születésnapot kívánok Laci Bácsinak!
gitmiki 2022.05.28 14:29 Jó hétvégét kívánok,igaz eső szegi kedvünk !
Csabi 2022.05.22 11:28 Sziasztok! ss250 gyújtás jeladó helyett van valamilyen más motoré ami jó bele. A Keeway már nem forgalmazza. Segítsetek! Áll a motorom.
KainJoci 2022.05.16 06:53 Szervusztok!
A hét végén zarándoklat!!!
KainJoci 2022.05.01 05:35 Nagy-nagy szeretettel köszöntöm az édesanyákat!
gitmiki 2022.04.27 13:40 Itt az ősz újra meg újra,mikor lesz már motorosidő ?